Tuotekuvaus

Luomme myyvät tuotekuvat, jotka korostavat tuotteen hyviä puolia.

Toimitilakuvaus

Liiketilat tutuksi jo verkossa. Hyvät kuvat yrityksestä herättävät mielenkiinnon.

Henkilöstökuvaus

Tuo avainhenkilöstö esiin markkinointimateriaaleissa ja verkossa.

Yritysvalokuvat

Valokuvaamme yritysten liiketiloja, henkilöitä, asuntoja, markkinointimateriaaleja ja tuotteita. Muokkaamme ja ehostamme kuvat edustuskelpoisiksi, jolloin ne ovat valmiita käytettäväksi verkkosivuilla, tuotteissa, mainoksissa tai missä vain on tarvetta. Selkeät ja kiinnostavat valokuvat tuovat yrityksen paremmin esiin ja herättävät luottamusta. Tarkoitukseensa suunnatut ja yritystäsi varten otetut valokuvat lisäävät myös nettisivujen kiinnostavuutta.

Kuvauksen hinta määräytyy käytetyn ajan, mahdollisten lisäkustannusten (matkat, lavasteet, erityinen kuvauskalusto), kuvien käyttökohteiden ja tarvittavan lisensöinnin mukaisesti. Jos kuvataan henkilöitä, tulee heiltä olla erillinen suostumus kuvaukseen. Kuvia ei myöskään käytetä muuhun tarkoitukseen, mihin asiakas ei ole suostunut.

Kuvaus voidaan toteuttaa tunti- tai kuvahinnalla, ja asiakas saa mahdollisuuden valita haluamansa kuvat ja tämän jälkeen ne jatkokäsitellään tietokoneella. Valokuvat toimitetaan aina käsiteltyinä ja täysikokoisina (pois lukien mahdollinen rajaus), korkearesoluutioisina versioina (sRGB, jpg) tai muussa ennalta sovitussa muodossa. Maksettuja kuvia saa vapaasti käyttää sovitun mukaisesti ilman kreditointia valokuvaajasta. Kuvien kaupallinen käyttö ja jälleenmyynti on kuitenkin kielletty, ellei tästä erikseen sovita.

Tuotevalokuvaus

Olemme erikoistuneet tuotevalokuvaukseen ja tarjoamme raskaammin käsiteltyjä kuvia käytettäväksi mainosmateriaaleihin ja tuotepakkauksiin. Hyvät valokuvat edistävät myyntiä ja tuovat tuotteesi paremmin esille. Valokuvauksen ja kuvankäsittelyn toteuttaa Vesa Viljanen. Luomme myös perinteisiä tuotekuvia valkoisella, mustalla ja värillisellä taustalla.