Tietoa meistä

Robotti osoittaa avaruussukkulaa ja vihjailee sivujen parantamisesta

- Autamme yritystäsi erottumaan kilpailijoista -

Keitä olemme

Olemme tamperelainen, tietoteknistä osaamista painottava digitoimisto. Tekninen laatu, hyvä suunnittelu ja toimivuus ovat meille etusijalla.

Mitä teemme

Rakennamme nettisivuja, valokuvaamme ja suunnittelemme grafiikat, ylläpidämme palvelimia ja pidämme huolta tietoturva-asioista.

Miksi teemme

Haluamme tehdä Internetistä luotettavamman ja mielekkäämmän paikan. Tarkoituksemme on auttaa yrityksiä toimimaan verkossa ja erottumaan joukosta.

Arvomme

  • REHELLISYYS on kaiken luottamuksen perusta ja sen varaan rakennamme asiakassuhteemme.
  • AVOIMUUS toiminnassamme takaa, ettei ikäviä yllätyksiä paljastu matkan varrella.
  • LUOVUUS aikaansaa uutta ja on välttämätöntä markkinointiviestinnän onnistumiseksi.
  • INTOHIMO työtä kohtaan auttaa jaksamaan ja silloin kykenee tarjoamaan parastaan.
  • JATKUVA UUDEN OPPIMINEN on alan elinehto ja tämä takaa sen, etteivät hommat ala kyllästyttämään.

Tarinamme

Internetin tietoturva ja yksityisyydensuoja ovat olleet aina lähellä sydäntämme ja tämän vuoksi olemme opettaneet tietoturva-asioita ja netissä suojautumista jo yli 5 vuotta. Nyt voimme vaikuttaa toisellakin tavalla, nimittäin rakentamalla hienosti toimivat ja kävijöiden tietosuojaa arvostavat verkkosivut yrityksille ja organisaatioille.

Usein kolmansien osapuolten linkittäminen nettisivuille hidastaa toimivuutta, vaarantaa tietoturvallisuuden ja tuhoaa kävijöiden yksityisyydensuojan. Asiat voidaan kuitenkin tehdä toisin. Uskomme myös, että kävijäsi arvostavat nopeammin latautuvia sivuja, jotka eivät luovuta heidän tietojaan ulkopuolisille. Tämä helpottaa myös EU:n tietosuoja-asetusten noudattamista.

Yrityksemme nimi, Valkohattu, juontuu tietoturvatermistä, joka tarkoittaa laillisesti toimivaa hakkeria, jolla on lupa murtautua järjestelmiin ja tämän jälkeen esittää löydetyt haavoittuvuudet korjausta varten. Vaikka yrityksemme ei olekaan varsinainen tietoturva-alan yritys, teemme kuitenkin tietoturvatestauksia, järjestämme asiasta koulutuksia ja pidämme huolta asiakkaidemme verkkosivujen turvallisuudesta. Toiminnassamme painotamme tietoturvallisuutta, ja se onkin eräs keinoistamme erottua kilpailijoistamme.

Vesa Viljanen
Perustaja, toimitusjohtaja

Yhteydenottopyyntö

Olen robotti Olen ihminen
Kaikki kentät sekä tietosuojaehtojen hyväksyminen ovat pakollisia täyttää. Lisätietoja löydät tietosuojaehdoistamme. Muista valita ihminen ylläolevasta spämmitestistä!
Korkeakoulututkintojen lisäksi olemme suorittaneet alan sertifikaatteja ja ylläpidämme ammattitaitoamme jatkuvasti opiskelemalla uusia tekniikoita ja toimintatapoja.
CompTIA Network+ sertifikaatin logo
CompTIA Security+ sertifikaatin logo
Robotti käyttää läppäriä ja näyttää miten nettisivuja tehdään

niin katsotaan yhdessä, mitä voimme rakentaa teille.

Robotti pyytää vierailijalta suostumuksen analytiikan käyttöön

__________________________

Sulkemalla tämän viestin hyväksyn

keksitiedoston asettamisen.

Lisätietoja löydät tietosuojaehdoista.