Arvomme

  • REHELLISYYS on luottamuksen perusta ja sen varaan rakennamme asiakassuhteemme.
  • AVOIMUUS toiminnassamme takaa, ettei ikäviä yllätyksiä paljastu matkan varrella.
  • LUOVUUS aikaansaa uutta ja on välttämätöntä markkinointiviestinnän onnistumiseksi.
  • INTOHIMO työtä kohtaan auttaa jaksamaan ja silloin kykenee tarjoamaan parastaan.
  • JATKUVA UUDEN OPPIMINEN on alan elinehto ja tämä takaa sen, etteivät hommat ala kyllästyttämään.

Tarinamme

Internetin tietoturva ja yksityisyyden suoja ovat olleet aina lähellä sydäntämme ja tämän vuoksi olemme opettaneet tietoturva-asioita ja netissä suojautumista jo yli 6 vuotta. Nyt haluamme vaikuttaa toisellakin tavalla, nimittäin rakentaa teknisesti ja käytettävyydeltään toimivia sekä kävijöiden tietosuojaa arvostavia verkkosivuja yrityksille ja organisaatioille.

Vesa

Vesa Viljanen / perustaja, yrittäjä

Haluamme auttaa yrityksiä saamaan näyttävät ja teknisesti pätevät verkkosivut, jotka erottuvat kilpailijoista. Haluamme olla mukana rakentamassa kestävän kehityksen mukaista, avointa ja turvallista Internetiä. Hyvin tehty työ on meille kunnia asia.

Usein kolmansien osapuolten linkittäminen nettisivuille hidastaa toimivuutta, vaarantaa tietoturvallisuuden, hidastaa sivujen käyttämistä ja tuhoaa kävijöiden yksityisyyden suojan. Asiat voidaan kuitenkin tehdä paremmin. Tarkempi toteutus helpottaa myös EU:n tietosuoja-asetusten noudattamista.

Yrityksemme nimi, Valkohattu, juontuu tietoturvatermistä, joka tarkoittaa laillisesti toimivaa hakkeria, jolla on lupa murtautua järjestelmiin ja tämän jälkeen esittää löydetyt haavoittuvuudet korjausta varten. Vaikka yrityksemme ei olekaan varsinainen tietoturva-alan yritys, teemme kuitenkin tietoturvatestauksia, järjestämme asiasta koulutuksia ja pidämme huolta asiakkaidemme verkkosivujen turvallisuudesta. Toiminnassamme painotamme tietoturvallisuutta ja teknistä taitoa, ja ne ovatkin merkittävimpiä keinojamme erottua kilpailijoistamme.

.FI Verkkotunnusvälittäjä Koodia Suomesta Valkohattu on Green Web Foundation Partneri