Arvomme

  • KUNNIOITUS Jumalaa ja lähimmäisiämme kohtaan on tärkein arvomme.
  • VASTUULLINEN VAPAUS ajatella, toimia, kehittää ja luoda asioita yhteiskunnassa.
  • REHELLISYYS kaikkia kohtaan on luottamuksen perusta.
  • AVOIMUUS toiminnassamme takaa, ettei ikäviä yllätyksiä paljastu matkan varrella.
  • LUOVUUS aikaansaa uutta ja on välttämätöntä markkinointiviestinnän onnistumiseksi.
  • INTOHIMO työtä kohtaan auttaa jaksamaan ja silloin kykenee tarjoamaan parastaan.
  • JATKUVA UUDEN OPPIMINEN on alan elinehto ja takaa mielenkiinnon säilymisen.

Visiomme

Haluamme kasvaa yritysten luottamaksi mainostoimistoksi Suomessa. Haluamme auttaa yrityksiä kasvattamaan tulostaan tarjoamalla ammattitaitoista visuaalista ja teknistä laatua. Haluamme parantaa verkossa toimimisen tietoturvallisuutta niin yritysten kuin yksityishenkilöiden kannalta.

Yrityksen näkökulmasta katsottuna tavoitteenamme on kasvaa merkittäväksi toimijaksi Suomessa. Yhteiskunnallisena tavoitteenamme on parantaa suomalaisten yritysten verkkosivujen turvallisuutta, puolustaa eettisiä arvoja sekä hyödyntää ympäristöä kunnioittavia toimintaperiaatteita.

Ylivoimaisesti suurin osa verkkosivuista tarkkailee kävijöitä ja vuotaa jollakin tavalla tietoja ulkopuolisille, useimmiten omistajan itsensä tiedostamatta. Aiomme osaltamme vaikuttaa Internetin avoimuuteen ja käyttäjien yksityisyyden suojaan. Hyvin tehty työ on meille kunnia-asia.

Valkohatun tarina

Itselleni yksityisyydensuoja on ollut tärkeä aihe ja olen ylläpitänyt itsensä suojaamisesta kertovaa, mutta nyt tiedoiltaan vanhentunutta sivustoa (yksityisyydensuoja.fi) seitsemän vuotta. Yksityisyyttä ei voida kuitenkaan koskaan taata ilman kunnollista tietoturvaa, ja siksi tietoturvasta nousi itselleni jopa edellistäkin tärkeämpi asia, jonka parissa vierähti useampia vuosia. Yritysideaksi muodostui aluksi tietoturva-alan yritys, jossa tarkoituksena olisi ollut verkkosivujen ja -palveluiden tietoturvatarkastusten tekeminen ja ongelmien korjaaminen. Tästä johtuen valitsin nimeksi Valkohatun. Valkohattu-nimi juontuu tietoturvatermistä, joka tarkoittaa laillisesti toimivaa hakkeria, jolla on lupa murtautua järjestelmiin ja tämän jälkeen esittää löydetyt haavoittuvuudet korjausta varten.

Vesa

Vesa Viljanen / perustaja, yrittäjä

Tietoturvatarkastukset saivat kuitenkin jäädä taka-alalle, kun mielenkiinnon valtasi luovempi työ, ja yrityksen toimenkuva alkoi muokkautumaan enemmän digitoimistomaiseksi. Olin tehnyt vuosikymmenen ajan verkkosivuja ja ylläpitänyt palvelimia, ja nyt vanhat taidot piti herättää uudelleen henkiin ja tietysti opiskella lisää. Tulin kuitenkin hyvin erilaisesta taustasta mukaan verkkosivujen suunnitteluun, ja uskoisin tämän tuovan virkistävää näkökulmaa moniin toimistoihin verrattuna.

Verkkosivuilla luonnollisesti tarvitaan tekstisisältöä, kuvituksia, valokuvia ja videokuvaa. Halusin tarjota myös näitä, ja tämä tietysti laajensi samalla toimenkuvaa, minkä vuoksi yritys alkoi muodostumaan enemmänkin mainostoimistoksi (jos nimittely on välttämätöntä). Mainostoimistossa saan hyödynnettyä samalla graafisen suunnittelun sekä valokuvaamisen taitojani. Myös videoiden ja pienten animaatioiden rakentaminen on tuonut lisää mielenkiintoa työhön. Monipuoliset työtehtävät piristävät ja kannustavat kehittymään jatkuvasti.

Vaikka yrityksemme ei olekaan varsinainen tietoturva-alan yritys, teemme kuitenkin suppeampia tietoturvatestauksia, järjestämme asiasta koulutuksia ja pidämme huolta asiakkaidemme järjestelmien turvallisuudesta. Tarvittaessa pystyn tarjoamaan tukea myös muissa IT-asioissa ja laitehankinnoissa. Jokaiseen projektiin panostamme täysillä ja tarjoamme aina täyttä ammattitaitoamme.

Asiakaskokemuksia (Google)

"Valokuvaus sessio oli miellyttävä ja kuvat tarkoitukseeni erittäin hyvät. Suosittelen lämpimästi ja aion käyttää jatkossakin Valkohatun palveluksia." ESA - Verkkokauppias

"Joustavaa ja nopeaa palvelua. Etäyhteyden avulla ongelmat ratkaistu kätevästi. Ongelmien ratkaisun yhteydessä olen saanut asiantuntevaa koulutusta." HANNU - Konsultti

"Ystävällinen ja nopea palvelu. Hyvää asiantuntija osaamista. Kilpailukykyisellä hinnalla." TORSTI - Suunnittelija

"Ihan parasta asiakaspalvelua! Onneksi löysin Valkohatun ja sain Vesan avukseni, nyt tiedän kenen puoleen kääntyä jatkossakin nettisivujen toteutukseen tai ongelmiin liittyvissä asioissa. Vesa selosti asioita niin, että maallikkokin ymmärtää ja sain asiantuntevia neuvoa. Kiitos! Suosittelen lämpimästi! :)" KAARINA - Kirjailija

.FI Verkkotunnusvälittäjä Koodia Suomesta Valkohattu on Green Web Foundation Partneri