Yrityksen kotisivut

Verkkosivut ovat tärkein ja jatkuvasti esillä olevia mainos yrityksen tuotteista tai palveluista. Tämän vuoksi niihin kannattaa panostaa.

Suunnittelemme nettisivut aina asiakkaan lähtökohdista käsin ja mietimme tapauskohtaisesti, mikä olisi paras vaihtoehto yrityksellesi. Toteutamme sekä itse muokattavia että "lukkoon lyötyjä" sivuja, koska molemmissa tavoissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Annamme ehdotuksemme tarpeittesi mukaisesti, mutta halutessasi saat täysin päättää, miten toteutus järjestetään.

Rakennamme sivuista responsiiviset, jolloin ne skaalautuvat hyvin mobiililaitteille. Sivujen koodin teemme hakukoneita tukevaksi eli teemme aina perustason hakukoneoptimoinnin. Pidämme etusijalla suorituskykyä ja käytettävyyttä, mutta halutessasi voimme panostaa enemmän visuaaliseen ilmeeseen näiden kustannuksella.

Muuttumattomat websivut

Voimme rakentaa nopeat,turvalliset ja koodillisesti pätevät kotisivut yrityksellesi. Tämä on järkevin tapa, jos et halua itse päivittää sivuja. Staattiset sivut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden jatkokehitykseen, koska niitä voidaan taivuttaa lähes tulkoon mihin suuntaan vain koodaamalla lisää ominaisuuksia. Näissä saadaan myös paras riippumattomuus, nopeus, tietoturva ja puhtain koodi.

Itse muokattavat websivut

Käytämme useita sisällönhallintajärjestelmiä, joista valitsemme mielestämme hyödyllisimmän tapauskohtaisesti. Useimmille sivuille WordPress on hyvä vaihtoehto.

Toteutamme myös täysin räätälöityjä ratkaisuja, joissa sivusto suunnitellaan halutunlaiseksi tiiviimmällä yhteistyöllä ja yritysilmeesi mukaisesti. Tarjousta pyytäessä kannattaa tuoda esille kaikki tarvittavat asiat, jotta voimme muodostaa mahdollisimman tarkan arvion kuluista.

Jos haluat tietää enemmän, suosittelemme tutustumaan Kotisivut yritykselle -artikkeliin, jossa kerromme mitä kaikkea verkkosivujen kehittämiseen liittyy. Vaihtoehtojen ymmärtäminen auttaa, jos haluat kilpailuttaa webbisivujen tekoa ja ymmärtää, miksi palvelut ovat eri hintaisia.

100% Tyytyväisyystakuu

Robotti esittelemässä kotisivuja

Tiedämme kuinka hankalaa on löytää sopivaa sivujentekijää, koska tarjontaa on paljon. Siksi haluamme poistaa riskin asiakkailtamme tarjoamalla täyden hyvityksen kotisivuista, jos sivut eivät miellytä. Tämä voidaan toteuttaa myös niin, että maksu tapahtuu vasta työn jälkeen ja asiakkaana sinun on mahdollista kieltäytyä ottamasta vastaan verkkosivuja. Tyytyväisyystakuu ei kuitenkaan koske suuria, räätälöityjä projekteja tai verkkopalveluita. Pyrimme kuitenkin aina siihen, että rakennamme verkkosivut tarkalleen toiveiden mukaisesti, jotta ikäviltä kokemuksilta vältyttäisiin. Voit lukea artikkelistamme mistä verkkosivujen hinnat koostuvat ja mitä tulee ottaa huomioon.