Robotti kurkistaa raosta ja esittelee kädessään olevalla läppärillä nettisivua

Verkkosivut yrityksille

Tietoturvalliset, teknisesti laadukkaatja kilpailijoista erottuvat nettisivut.

Yrityksen kotisivut

Suunnittelemme nettisivut aina asiakkaan lähtökohdista käsin ja mietimme tapauskohtaisesti, mikä olisi paras vaihtoehto yrityksellesi. Toteutamme sekä itse muokattavia että "lukkoon lyötyjä" sivuja, koska molemmissa tavoissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Annamme ehdotuksemme tarpeittesi mukaisesti, mutta halutessasi saat täysin päättää, miten toteutus järjestetään.

Rakennamme sivuista responsiiviset, jolloin ne skaalautuvat hyvin mobiililaitteille. Sivujen koodin teemme hakukoneita tukevaksi eli teemme aina perustason hakukoneoptimoinnin. Pidämme etusijalla suorituskykyä ja käytettävyyttä, mutta halutessasi voimme panostaa enemmän visuaaliseen ilmeeseen näiden kustannuksella.

Muuttumattomat websivut

Voimme rakentaa nopeat,turvalliset ja koodillisesti (HTML/CSS/JS) pätevät kotisivut yrityksellesi. Tämä on järkevin tapa, jos et halua itse päivittää sivuja. Staattiset sivut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden jatkokehitykseen, koska niitä voidaan taivuttaa lähes tulkoon mihin suuntaan vain koodaamalla lisää ominaisuuksia. Näissä saadaan myös paras riippumattomuus, nopeus, tietoturva ja puhtain koodi.

Itse muokattavat websivut

Käytämme useita sisällönhallintajärjestelmiä, joista valitsemme mielestämme hyödyllisimmän tapauskohtaisesti. Useimmille sivuille WordPress on hyvä vaihtoehto.

Toteutamme myös täysin räätälöityjä ratkaisuja, joissa sivusto suunnitellaan halutunlaiseksi tiiviimmällä yhteistyöllä ja yritysilmeesi mukaisesti. Tarjousta pyytäessä kannattaa tuoda esille kaikki tarvittavat asiat, jotta voimme muodostaa mahdollisimman tarkan arvion kuluista.

Jos haluat tietää enemmän, suosittelemme tutustumaan Kotisivut yritykselle -artikkeliin, jossa kerromme mitä kaikkea verkkosivujen kehittämiseen liittyy. Vaihtoehtojen ymmärtäminen auttaa, jos haluat kilpailuttaa webbisivujen tekoa ja ymmärtää, miksi palvelut ovat eri hintaisia.

100% Tyytyväisyystakuu

Tiedämme kuinka hankalaa on löytää sopivaa sivujentekijää, koska tarjontaa on paljon. Siksi haluamme poistaa riskin asiakkailtamme tarjoamalla täyden hyvityksen, jos sivut eivät miellytä. Tämä voidaan toteuttaa myös niin, että maksu tapahtuu vasta työn jälkeen ja asiakkaana sinun on mahdollista kieltäytyä ottamasta vastaan verkkosivuja. Pyrimme kuitenkin aina siihen, että rakennamme kotisivut asiakkaiden toiveiden mukaisesti, jotta ikäviltä kokemuksilta vältyttäisiin.

Hinnasto

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero. Asiakkaan tulee toimittaa sivuille haluttu tekstisisältö tai sisällöntuotannosta veloitetaan erikseen tuntihinnalla. Graafinen suunnittelu, palvelintila tai valokuvaus eivät myöskään sisälly hintoihin, vaan tarvittaessa näistä sovitaan erikseen.

Lisäpalvelut

Sivujen päivittäminen

Haluatko, että olemassa oleviin sivuihisi tehdään joko jatkuvia tai kertaluontoisia päivityksiä? Voimme päivittää tarvittavia asioita ottaen kuitenkin huomioon sen, että suuremmat päivitykset eivät välttämättä onnistu tai ole kannattavia tehdä, jos sivusto on rakennettu niitä tukemattomaksi. Voit kuitenkin luottaa siihen, ettet jää yksin päivitysten tai ongelmien kanssa, vaan voit aina kääntyä puoleemme tarpeen tullen.

Sivujen nopeuttaminen

Onko yritykselläsi jo kotisivut, mutta ne toimivat hitaasti? Ota yhteyttä, niin teemme arvion sivujen kunnosta ja tutkimme, millä tavoin voimme nopeuttaa niitä. Teemme testit ennen ja jälkeen toimenpiteitä, jolloin saat nähdä, kuinka paljon sivut nopeutuivat. Lisäksi kerromme tarkemmin, mitä sivuille tehtiin.

Sisällöntuotanto & oikolukupalvelu

Tarvitsetko sisältöä sivuihin, mutta et itse kerkeä kirjoittamaan? Tai tuotatko sisältöä itse, mutta haluaisit, että tekstit tarkastetaan, kielioppivirheet korjataan ja lauserakenteita selkiytetään? Tuotamme sekä sisältöä että tarjoamme oikolukua, joten ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lokalisaatio- & käännöspalvelu

Käännämme verkkosivuja suomesta englanniksi ja englannista suomeen sekä ruotsista suomeen. Voimme kääntää sanatarkasti tai kielellisesti vapaammin. Käännökset teemme tuntihinnalla 80€/h.

Ammattilaistason hakukoneoptimointi

Voimme käydä joko vanhan sivustosi tai meiltä ostamasi sivun koodin läpi ja katsoa, mitä asioita voitaisiin tehdä paremmin, jotta hakukonenäkyvyyttä voitaisiin kasvattaa.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköposti on hyvä tapa markkinoida yrityksen palveluita, mutta ongelmaksi voi muodostua maksullisten palveluiden hinta tai se, etteivät viestit näy kunnolla kaikilla sähköpostiohjelmilla. Voimme rakentaa yrityksellesi markkinointipohjan HTML-koodilla, joka toimii lähes tulkoon missä vain asiakasohjelmassa. Hinnat alkaen 299€.

ja tilaa laadukkaat kotisivut

Yhteydenottopyyntö

Olen robotti Olen ihminen
Kaikki kentät sekä tietosuojaehtojen hyväksyminen ovat pakollisia täyttää. Lisätietoja löydät tietosuojaehdoistamme. Muista valita ihminen ylläolevasta spämmitestistä!
Robotti pyytää vierailijalta suostumuksen analytiikan käyttöön

__________________________

Sulkemalla tämän viestin hyväksyn

keksitiedoston asettamisen.

Lisätietoja löydät tietosuojaehdoista.