Robotti esittelee nettisivuja

Toteutuksiamme

Kulinaristi.fi-verkkosivusto

Kulinaristi.fi

Kulinaristi on kasvisruokaan erikoistunut verkkosivusto, josta reseptejä voidaan hakea nimen, ruokalajin, taitotason ja ruokavalion mukaan. Verkkosivusto rakennettiin Wordpressin alle, jotta sitä on helppo päivittää. Lisäksi se rakennettiin mobiililaitteilla toimivaksi ja tämän lisäksi tehtiin Android-ohjelma matkapuhelinkäyttäjiä ajatellen. Android-sovelluksen voit ladata sivuilta "Käyttövinkit"-kohdasta.

Palvelun tarkoituksena on toimia digitaalisena keittokirjana, jota on helppo käyttää keittiöstä käsin. Valkohattu toteutti myös palvelun kaikki valokuvat, joissa tarkoituksena oli esitellä herkullisesti varsinainen ruoka, ei niinkään rekvisiittaa.

Yksityisyydensuoja.fi

Yksityisyydensuoja-sivuston tarkoituksena on jakaa tietoteknistä tietoa, miten yksityishenkilö voi suojautua Internetissä tapahtuvalta tarkkailulta sekä pitää huolta tietoturvallisuudesta. Neuvoja jaetaan mm. nettiselaimen, sähköpostin, pikaviestimien ja matkapuhelinten suojaamisesta. Sivuston tarkoitus on soveltua niin aloittelijoille kuin myös asioista perillä oleville nörteillekin.

Verkkosivusto rakennettiin Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä, ja Valkohattu toteutti kaikki sivuston tekstit ja materiaalit.

yksityisyydensuoja.fi-verkkosivusto
vesaviljanen.fi-verkkosivusto

Vesaviljanen.fi

Tärkeintä sivustossa oli esitellä valokuvia suuremmille resoluutioille, koska mobiililaitteilla kuvia ei näe niin hyvällä resoluutiolla kuin niitä olisi suositeltavaa katsella. Sivu toimii mobiililaitteilla, mutta sitä on mukavampi käyttää 2K- tai 4K-näytöllä, kun kuvat näkyvät täysikokoisina.

Sivustosta voit katsella, millaisia valokuvia kykenemme ottamaan ja lisäksi näet pienen katsauksen myös muusta toteuttamastamme grafiikasta.

T-suunnittelu.fi

Teollisen suunnittelun yritys tarvitsi vanhojen sivujensa modernisointia ja niiden tuli skaalautua mobiililaitteille. Samalla turhat tietoturvariskit ja analytiikat karsittiin pois. Valkohattu rakensi sivuston perinteisenä HTML/CSS-toteutuksena.

t-suunnittelu.fi-verkkosivusto
Klikkaa raketoidaksesi ylös

Onko yrityksesi seuraava menestystarina?

Yhteydenottopyyntö

Olen robotti Olen ihminen
Kaikki kentät sekä tietosuojaehtojen hyväksyminen ovat pakollisia täyttää. Lisätietoja löydät tietosuojaehdoistamme. Muista valita ihminen ylläolevasta spämmitestistä!
Robotti pyytää vierailijalta suostumuksen analytiikan käyttöön

__________________________

Sulkemalla tämän viestin hyväksyn

keksitiedoston asettamisen.

Lisätietoja löydät tietosuojaehdoista.