Kulinaristi.fi-verkkosivusto

Kulinaristi.fi

Kulinaristi on kasvisruokaan erikoistunut verkkosivusto, josta reseptejä voidaan hakea nimen, ruokalajin, taitotason ja ruokavalion mukaan. Verkkosivusto rakennettiin Wordpressin alle, jotta sitä on helppo päivittää. Lisäksi se rakennettiin mobiililaitteilla toimivaksi ja tämän lisäksi tehtiin Android-ohjelma matkapuhelinkäyttäjiä ajatellen. Android-sovelluksen voit ladata sivuilta "Käyttövinkit"-kohdasta.

Palvelun tarkoituksena on toimia digitaalisena keittokirjana, jota on helppo käyttää keittiöstä käsin. Toteutimme myös palvelun kaikki valokuvat, joissa tarkoituksena oli esitellä herkullisesti varsinainen ruoka, ei niinkään rekvisiittaa.

Laitetuki.fi

IT-tukea tarjotaan etäohjauksella koko Suomen alueella tai laitehuoltoa paikan päälle tuotuna Tampereella.

Sivut tehtiin palvelimella staattiseksi sivuksi renderöityväksi käyttäen Vue.js- ja Nuxt.js-Javascript kirjastoja. Tarkoituksena oli tehdä modernitoteutus, jota voidaan jatkossa laajentaa helposti sovellusmaisemmaksi.

laitetuki.fi-verkkosivusto
tuotevalokuvaus.fi-verkkosivusto

Tuotevalokuvaus.fi

Tuotekuvaukset ovat merkittävä alue tarjoamistamme palveluista ja siksi katsoimme parhaaksi luoda tätä varten oman sivuston. Vaikkakin sivu toimii puhelimenkin ruudulta katseltuna, on sitä huomattavasti mukavempaa käyttää tietokoneelta käsin.

Sivustolta näet mihin pystymme tuotekuvauksissa ja toivottavasti sivusto auttaa hieman selkeyttämään voisiko palvelumme olla yrityksellenne sopiva. Yhteyttä kuvauksia varten voit ottaa sekä Valkohatun että tuotevalokuvaus-sivuston sähköpostien kautta.

Luovakuva.fi

Sivustolla voit katsella suoraan tietokoneella tehtyä tai valokuvista muokattua grafiikkaa. Kuvamateriaali vaihtelee kuvituksista fraktaaleihin ja hdr-kuvista maalausmaiseksi luotuihin kuviin.

Verkkosivustolla pyritään tuomaan kuvat selkeästi esille ja kategorisoimaan samankaltaiset teokset keskenään.

luovakuva.fi-verkkosivusto
vesaviljanen.fi-verkkosivusto

Vesaviljanen.fi

Tärkeintä sivustossa oli esitellä valokuvia suuremmille resoluutioille, koska mobiililaitteilla kuvia ei näe niin hyvällä resoluutiolla kuin niitä olisi suositeltavaa katsella. Sivu toimii mobiililaitteilla, mutta sitä on mukavampi käyttää 2K- tai 4K-näytöllä, kun kuvat näkyvät täysikokoisina.

Sivustosta voit katsella, millaisia valokuvia kykenemme ottamaan ja lisäksi näet pienen katsauksen myös muusta toteuttamastamme grafiikasta.

Suomennos.fi

Sivusto esittelee käännöspalveluita ja toimii cv:n korvikkeena. Jos etsit kääntäjää projektillesi tai videoihin, ota yhteyttä sivujen kautta.

Sivujen tarkoituksena on tuoda käännösosaaminen todistettavasti esille ja tarjota sama paketti kolmella eri kielellä. Aloitussivun televisio toimii viittauksena av-kääntämiseen.

suomennos.fi-verkkosivusto
yksityisyydensuoja.fi-verkkosivusto

Yksityisyydensuoja.fi

Yksityisyydensuoja-sivuston tarkoituksena on jakaa tietoteknistä tietoa, miten yksityishenkilö voi suojautua Internetissä tapahtuvalta tarkkailulta sekä pitää huolta tietoturvallisuudesta. Neuvoja jaetaan mm. nettiselaimen, sähköpostin, pikaviestimien ja matkapuhelinten suojaamisesta. Sivuston tarkoitus on soveltua niin aloittelijoille kuin myös asioista perillä oleville nörteillekin.

Verkkosivusto rakennettiin Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä, ja Valkohattu toteutti kaikki sivuston tekstit ja materiaalit.

Haju.fi

Haju on metahakukone, joka tarjoaa yksityisyyden suojan paremmin huomioon ottavaa hakua. Haju ei tarkkaile käyttäjiä, ei manipuloi hakutuloksia eikä lisää tulosten väliin mainoksia.

Hakukone toimii ilman JavaScriptiä, hyödyntää tehokkaita tietoturvallisia toimia ja antaa mahdollisuuden käyttää hakulyhenteitä. Käyttöliittymä on pelkistetty ja tulokset muodostuvat vain itse valitsemistamme luotetuimmista hakukoneista.

Hakukone Haju
Klikkaa raketoidaksesi ylös

Onko yrityksesi seuraava menestystarina?