Kulinaristi.fi-verkkosivusto

Kulinaristi.fi

Kulinaristi on kasvisruokaan erikoistunut verkkosivusto, josta reseptejä voidaan hakea nimen, ruokalajin, taitotason ja ruokavalion mukaan. Verkkosivusto rakennettiin Wordpressin alle, jotta sitä on helppo päivittää. Lisäksi se rakennettiin mobiililaitteilla toimivaksi ja tämän lisäksi tehtiin Android-ohjelma matkapuhelinkäyttäjiä ajatellen. Android-sovelluksen voit ladata sivuilta "Käyttövinkit"-kohdasta.

Palvelun tarkoituksena on toimia digitaalisena keittokirjana, jota on helppo käyttää keittiöstä käsin. Toteutimme myös palvelun kaikki valokuvat, joissa tarkoituksena oli esitellä herkullisesti varsinainen ruoka, ei niinkään rekvisiittaa.

Netti.tv-verkkosivusto

Netti.tv

Hämeen Ev.lut. Kansanlähetyksen kampanja-sivusto, jossa sisältönä löytyy artikkeleita, videoita, tiedot tulevista tapahtumista, lehti, lomake rukouspyyntöjen jättämiselle sekä tietoa toiminnasta.

Sivut toimivat staattisena toteutuksena, jossa ei ole ylimääräistä, hidastavaa koodia tai tarkkailevia ominaisuuksia, mutta kuitenkin käyttäjän preferenssit säilytetään mm. kalenterissa ja videoissa.


Laitetuki.fi

IT-tukea tarjotaan etäohjauksella koko Suomen alueella tai laitehuoltoa paikan päälle tuotuna Tampereella.

Sivut tehtiin palvelimella staattiseksi sivuksi renderöityväksi käyttäen Vue.js- ja Nuxt.js-Javascript kirjastoja. Tarkoituksena oli tehdä modernitoteutus, jota voidaan jatkossa laajentaa helposti sovellusmaisemmaksi.

laitetuki.fi-verkkosivusto
tuotevalokuvaus.fi-verkkosivusto

Tuotevalokuvaus.fi

Tuotekuvaukset ovat merkittävä alue tarjoamistamme palveluista ja siksi katsoimme parhaaksi luoda tätä varten oman sivuston. Vaikkakin sivu toimii puhelimenkin ruudulta katseltuna, on sitä huomattavasti mukavempaa käyttää tietokoneelta käsin.

Sivustolta näet mihin pystymme tuotekuvauksissa ja toivottavasti sivusto auttaa hieman selkeyttämään voisiko palvelumme olla yrityksellenne sopiva. Yhteyttä kuvauksia varten voit ottaa sekä Valkohatun että tuotevalokuvaus-sivuston sähköpostien kautta.

Luovakuva.fi

Sivustolla voit katsella suoraan tietokoneella tehtyä tai valokuvista muokattua grafiikkaa. Kuvamateriaali vaihtelee kuvituksista fraktaaleihin ja hdr-kuvista maalausmaiseksi luotuihin kuviin.

Verkkosivustolla pyritään tuomaan kuvat selkeästi esille ja kategorisoimaan samankaltaiset teokset keskenään.

luovakuva.fi-verkkosivusto
vesaviljanen.fi-verkkosivusto

Vesaviljanen.fi

Tärkeintä sivustossa oli esitellä valokuvia suuremmille resoluutioille, koska mobiililaitteilla kuvia ei näe niin hyvällä resoluutiolla kuin niitä olisi suositeltavaa katsella. Sivu toimii mobiililaitteilla, mutta sitä on mukavampi käyttää 2K- tai 4K-näytöllä, kun kuvat näkyvät täysikokoisina.

Sivustosta voit katsella, millaisia valokuvia kykenemme ottamaan ja lisäksi näet pienen katsauksen myös muusta toteuttamastamme grafiikasta.

Suomennos.fi

Sivusto esittelee käännöspalveluita ja toimii cv:n korvikkeena. Jos etsit kääntäjää projektillesi tai videoihin, ota yhteyttä sivujen kautta.

Sivujen tarkoituksena on tuoda käännösosaaminen todistettavasti esille ja tarjota sama paketti kolmella eri kielellä. Aloitussivun televisio toimii viittauksena av-kääntämiseen.

suomennos.fi-verkkosivusto
yksityisyydensuoja.fi-verkkosivusto

Yksityisyydensuoja.fi

Yksityisyydensuoja-sivuston tarkoituksena oli jakaa tietoteknistä tietoa, miten yksityishenkilö voi suojautua Internetissä tapahtuvalta tarkkailulta sekä pitää huolta tietoturvallisuudesta. Neuvoja jaettiin mm. nettiselaimen, sähköpostin, pikaviestimien ja matkapuhelinten suojaamisesta. Sivuston tarkoitus oli soveltua niin aloittelijoille kuin myös asioista perillä oleville nörteillekin.

Sivuston toiminta on lopetettu.

Haju.fi

Haju oli metahakukone, joka tarjosi yksityisyyden suojan huomioon ottavaa hakua. Haju ei tarkkaillut käyttäjiä, ei manipuloinut hakutuloksia eikä lisännyt tulosten väliin mainoksia. Hakukone toimi ilman JavaScriptiä, hyödynsi tehokkaita tietoturvallisia toimia ja antoi mahdollisuuden käyttää hakulyhenteitä.

Valitettavasti jouduimme kuitenkin lopettamaan hakukoneen ylläpitämisen kahden toimintavuoden jälkeen. Riittävälle ylläpitämiselle ei ollut aikaa eikä muutoinkaan merkittäviä syitä toiminnan jatkamiselle enää ollut. Kyseinen haju.fi-verkkotunnus ei ole enää hallussamme.

Hakukone Haju
Klikkaa raketoidaksesi ylös

Onko yrityksesi seuraava menestystarina?