Robotilla on kaksi ratasta kädessään

Palvelimen ylläpito

Vuokraamme ja ylläpidämme dedikoituja ja VPS-palvelimia yritysten tarpeisiin. Tarjoamme yrityksellesi oman palvelimen ja ylläpidon, johon sisältyvät palvelimen päivitykset, varmuuskopiot, toimintakyvyn seuranta, konfiguroinnit sekä erilaisten palvelinohjelmistojen, kuten CMS-järjestelmien päivittäminen. Palvelu on hyödyllinen, kun tarvitaan tietoturvallisempi, tehokkaampi ja nopeampi palvelin verkkosivuille, verkkokaupalle tai jollekin muulle yrityksen järjestelmälle.

Hallinnoidut palvelimet mahdollistavat verkkosivujen ylläpitämisen lisäksi monia muita vaihtoehtoja, kuten oman analytiikkasovelluksen pyörittämisen verkkosivuja varten, vapaavalintaisen HTTP-palvelimen ja tietokannat, tietoturvallisten ja uusien nopeuttavien tekniikoiden hyödyntämisen, organisaation sisäisen chatin tai vaikkapa yrityksen sisäisen pilvipalvelun. Tällöin tietojenkäsittelyssä ei tarvitse turvautua kolmansiin osapuoliin, jotka saattavat hyödyntää yrityksen dataa omiin tarkoitusperiinsä (vrt. ilmaiset analytiikkasovellukset). Tämän lisäksi osa teknologioista vaatii HTTP-palvelinohjelmistoihin tiettyjä lisäyksiä, joita ei ole tarjolla webhotelleissa tai vastaavissa palveluissa. Tällaisia ovat mm. HTTP/2-tuki, tietoturvallisten HTTP-otsikkojen määrittäminen, pakkausalgoritmien säädöt, verkkosivuasi varten määritetyt välimuistitukset, omat palomuurisäännöt ja WAF (Web Application Firewall). Eli oma palvelin mahdollistaa uudempien tai haluttujen tekniikoiden hyödyntämisen, mikä parantaa tietoturvallisuutta ja nopeuttaa verkkosivujen suorituskykyä.

Palvelimen ominaisuudet vaihtelevat hintojen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Normaalisti paketti sisältää sekä palvelimen että esimerkiksi WordPressin ja sen lisäosien ylläpidon. Verkkosivujen tekstien, kuvien tai muiden asioiden päivitykset eivät sisälly tähän, vaan näistä sovitaan erikseen. Pääasiassa tuemme lähinnä Linux-palvelimia (Debian, Ubuntu, Alpine Linux, CentOS, Fedora), mutta erikoistapauksissa voimme hyödyntää myös BSD-järjestelmiä (OpenBSD tai FreeBSD).

Tarjoamme verkkosivujen ja julkaisujärjestelmien ylläpitopalvelua myös webhotelleihin. Jos et halua päivittää WordPressiä tai muita www-hallintajärjestelmiä itse, voimme hoitaa tämän puolestasi. Lisäksi voimme tehdä puolestasi halutut ulkoasun muutokset ja päivitykset kotisivuusi.

Koulutus

Reikä sivustossa, joka paljastaa taustalla olevaa koodia

Järjestämme koulutuksia verkkosivujen itsenäiseen ylläpitämiseen ja päivittämiseen. Toisinaan CMS-järjestelmät vaativat vähän totuttelua, mutta käyttämisestä tulee pian sujuvaa, kun asioita käydään yhdessä läpi. Koulutus on mahdollista järjestää etäyhteyksien avulla ja se voidaan sisällyttää verkkosivupakettiin.

Tarjoamme koulutusta yrityksille myös muihin asioihin. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Tietoturvatestaus

Robotti pitää käsissään sinistä kilpeä torjuakseen hyökkäyksiä

Oletko huolissasi verkkosivujesi tai yrityksesi lähiverkon tietoturvasta? Voimme tutkia tilanteen ja tarjota korjausehdotuksia tai olla mukana parantamassa teknisen toimintasi turvallisuutta. Useimmissa tapauksissa emme tee kaikkia haavoittuvuustestauksia kriittisiin kohteisiin, vaan vikatilanteiden välttämiseksi muodostamme kohdetta vastaavan testiympäristön, johon teemme täysipainoiset testaukset. Toistaiseksi emme myöskään tee tietomurtotestauksia, vaan pyrimme vain paikantamaan haavoittuvuuksia.

Mikäli tarvitset opastusta tietoturvallisen toiminnan osalta, voimme tarjota neuvoja tai ratkaista yrityksesi ongelmatilanteita. Ota yhteyttä ja kysy lisää mahdollisuuksista.

Robotti ihmettelee käsissään olevia katkenneita johtoja

Tukipalvelu

Autamme pk-yrityksiä laitehankinnoissa ja lähiverkkojen luonnissa. Voimme konsultoida teknisten laitteiden suhteen sekä asentaa niitä yrityksesi tiloihin. Esimerkiksi kun tarvitset luotettavan reitittimen, palomuurin, kytkimiä sekä wlan-tukiasemia, osaamme auttaa asentamisessa ja konfiguroimisessa, jotta lähiverkko saadaan toimivaksi ja tietoturvalliseksi.

Selvitämme myös verkkojen ja tietoteknisten laitteiden vikatilanteita ja tarvittaessa osaamme antaa käyttötukea tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin liittyvissä ongelmissa.