Miten voimme auttaa?

Erilaisia näyttäviä nettisivuja yrityksille

Kotisivut yritykselle

Suunnittelemme ja rakennamme yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin sopivat nettisivut, palvelimet sekä käyttökoulutukset. Rakennamme mobiililaitteille skaalautuvat www-sivut, jolloin ne toimivat näppärästi myös matkapuhelimista ja tableteista käsin. Voit valita joko perinteisen staattisen toteutuksen tai verkkosivut CMS- eli sisällönhallintajärjestelmällä, jota on helppoa itsekin päivittää. CMS-järjestelminä käytämme normaalisti Wordpressiä tai Drupalia, mutta tarvittaessa osaamme hyödyntää monia muitakin järjestelmiä.

Lisäksi optimoimme kotisivut hakukoneita varten ja autamme hakukonesijoituksen nostamisessa. Tarjoamme valkohattumenetelmiä tässäkin asiassa eli emme käytä kyseenalaisia tapoja hakukonerankingin nostamisessa, jotka saattaisivat lopulta vain vaurioittaa yrityksesi mainetta ja sijoitusta.

Jos tarvitset apua sisällöntuottamisessa tai oikoluvussa, niin osaamme tarkistaa kielioppiasiat sekä luoda kieliasultaan kunnollista tekstiä. Tarjoamme myös lokalisaatio- eli käännöspalvelua kielipareille englanti-suomi-englanti ja ruotsi-suomi. Jos tarvitset myöhemmin apua sivujen päivittämisessä, niin sekin onnistuu helposti ottamalla yhteyttä meihin. Voimme järjestää yrityksellesi myös koulutuksen verkkosivujen päivittämistä varten tai jonkin muun tietoteknisen asian suhteen. Esimerkkejä rakentamistamme nettisivuista löydät toteutuksiamme-kohdasta.

Tuotekuvaukset & yrityskuvaukset

Voimme valokuvata verkkokauppasi tuotteet ja luoda houkuttelevat mainoskuvat, jotka tuovat tuotteesi hyvin esiin. Kuvaamme myös liiketilasi ja henkilöstösi, jotta saat edustavat kuvat nettiin ja markkinointiisi. Liiketilojen ja henkilöstön valokuvaus hoidetaan luonnollisesti yrityksessä paikan päällä. Valokuvaamisessa on kuitenkin rajoitteita, jos yritys ei sijaitse Pirkanmaalla. Tarkemmin asiasta voi tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse.

Suunnittelemme ja rakennamme myös tarvittavat graafiset materiaalit, mm. käyntikortit, logot, flyerit, esitteet, powerpoint-esitykset ja muut markkinointimateriaalit. Edustavat mainokset ja brändin luominen auttavat asiakkaiden hankinnassa ja ne ovat menestyvän liiketoiminnan peruspilareita.

Enemmän kuin mainostoimisto

Olemme ammattilaisia myös tietoturva-asioissa ja autamme sekä lähiverkon että pilvipalveluiden rakentamisessa ja turvaamisessa.

Kouluttaja esiintyy headsetin kanssa näytöllä

Koulutukset

Järjestämme tarpeiden mukaisesti erilaisia IT-koulutuksia henkilökunnallesi.

Internet-sivussa hyväksymisen merkki

Tietoturvatestaus

Voimme tehdä tietoturvatestauksen yrityksesi verkkoon tai verkkopalvelimille.

Palvelimet merkattu lukitulla lukon kuvakkeella

Palvelimen ylläpito

Vuokraamme ja ylläpidämme yrityksellesi dedikoituja tai VPS-palvelimia.

IT-tukihenkilö headsetin kanssa ja vieressä kuvake ristissä olevista jakoavaimesta ja vasarasta

Konsultointipalvelu

Autamme laitehankinnoissa, laitteiden käytössä ja konfiguroimisessa.

Robotti salkun kanssa tulossa tapaamiseen

, niin sovitaan tapaaminen.

Yhteydenottopyyntö

Olen robotti Olen ihminen
Kaikki kentät sekä tietosuojaehtojen hyväksyminen ovat pakollisia täyttää. Lisätietoja löydät tietosuojaehdoistamme. Muista valita ihminen ylläolevasta spämmitestistä!
Robotti pyytää vierailijalta suostumuksen analytiikan käyttöön

__________________________

Sulkemalla tämän viestin hyväksyn

keksitiedoston asettamisen.

Lisätietoja löydät tietosuojaehdoista.