Erilaisia näyttäviä nettisivuja yrityksille

Verkkosivut & markkinointi

Suunnittelemme ja rakennamme yrityksesi tai organisaatiosi tarpeisiin ja budjettiin sopivat verkkosivut, palvelimet sekä käyttökoulutukset. Rakennamme mobiililaitteille skaalautuvat www-sivut, jolloin ne toimivat näppärästi myös matkapuhelimista ja tableteista käsin. Voit valita joko perinteisen staattisen toteutuksen tai CMS- eli sisällönhallintajärjestelmällä tehdyt verkkosivut, joita on helppoa itsekin päivittää. CMS-järjestelminä käytämme normaalisti Wordpressiä tai Drupalia, mutta tarvittaessa osaamme hyödyntää monia muitakin järjestelmiä.

Lisäksi optimoimme kotisivut hakukoneita varten ja autamme hakukonesijoituksen nostamisessa. Tarjoamme valkohattumenetelmiä tässäkin asiassa eli emme käytä kyseenalaisia tapoja hakukonerankingin nostamisessa, mikä saattaisi lopulta vain vaurioittaa yrityksesi mainetta ja hakukonesijoitusta.

Jos tarvitset apua sisällöntuottamisessa tai oikoluvussa, osaamme tarkistaa kielioppiasiat sekä luoda kieliasultaan kunnollista tekstiä. Tarjoamme myös lokalisaatio- ja käännöspalvelua kielipareille englanti-suomi-englanti ja ruotsi-suomi. Jos tarvitset myöhemmin apua sivujen päivittämisessä, niin sekin onnistuu helposti ottamalla yhteyttä meihin.

VERKKOSIVUT

Graafinen suunnittelu & toteutus

Jos et omista tai halua itse rakentaa grafiikkaa nettisivuillesi, voit hoitaa asian kauttamme. Voimme luoda tarvittavaa grafiikkaa joko alusta pitäen tai muokata ostomateriaaleista. Hieno grafiikka auttaa yritystäsi erottumaan massasta ja antaa ammattilaismaisemman kuvan asiakkaille.

Suunnittelemme ja rakennamme myös tarvittavat graafiset materiaalit, mm. käyntikortit, logot, flyerit, esitteet, PowerPoint-esitykset ja muut markkinointimateriaalit. Edustavat mainokset ja brändin luominen auttavat asiakkaiden hankinnassa ja ne ovat menestyvän liiketoiminnan peruspilareita.

GRAFIIKKA

Tuotekuvaukset & yrityskuvaukset

Voimme valokuvata verkkokauppasi tuotteet ja luoda houkuttelevat mainoskuvat, jotka tuovat tuotteesi hyvin esiin. Kuvaamme myös liiketilasi ja henkilöstösi, jotta saat edustavat kuvat nettiin ja markkinointiisi. Liiketilojen ja henkilöstön valokuvaus hoidetaan luonnollisesti yrityksessä paikan päällä. Valokuvaamisessa on kuitenkin rajoitteita, jos yritys ei sijaitse Pirkanmaalla. Tarkemmin asiasta voi tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse.

VALOKUVAUS

Yhteydenottopyyntö

Olen robotti Olen ihminen
Kaikki kentät sekä tietosuojaehtojen hyväksyminen ovat pakollisia täyttää. Lisätietoja löydät tietosuojaehdoistamme linkki avautuu uuteen ikkunaan. Muista valita ihminen ylläolevasta spämmitestistä!