Valkohattu lampuilla valaistuna savuisessa tunnelmassa
Avaa/Sulje minikartta Palauta normaali tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä

Artikkelit > Uudistunut Valkohattu

Uudistunut Valkohattu

Vesa Viljanen Vesa Viljanen 22.8.2018 Lukuaika 1 min

Saimme lopultakin päivitettyä verkkosivumme, jotka ovat jääneet taka-alalle muiden kiireiden vuoksi. Vielä on työtä jäljellä, jotta kaikki suunnitellut asiat saadaan sivuille, mutta nyt kaikki valikot ovat sentään käytettävissä. Tarkoitus on pitää nettisivujamme ajantasalla kirjoittamalla artikkeleita, joissa kerromme kuulumisia, uusia asioita, kokeilujamme, ohjeita sekä kaikkea muuta mitä mieleen tulee kirjoitella. Yritämme kirjoittaa aiheista, joiden uskomme olevan mielenkiintoisia tai hyödyllisiä asiakkaillemme. Ja toisinaan tuomme tietysti esille yrityksemme kuulumisiakin.

Robotti, minkä toisessa kädessä on porakone

Kuten jo olet varmaan huomannut, päätimme samalla ottaa sivuillemme maskotin. Robotti tuntui sopivan hyvin tekniseen työnkuvaamme, vaikkakin tätä työtä ei voikaan (vielä) automatisoida roboteille. Maskotti tuo osaltaan elävyyttä sivuille ja hänet voi löytää lentelemässä milloin missäkin.

Uudet sivumme latautuvat keskimäärin kymmenen kertaa nopeammin kuin vanhat, sisältävät enemmän interaktiivisuutta ja ovat kaikin puolin informatiivisemmat. Suurensimme huomattavasti fonttikokoa, jotta tekstiä olisi vaivattomampaa lukea ja tämä hyödyttää myös käytettäessä suurempiresoluutioisia näyttöjä. Typografia, värimaailma ja joidenkin asioiden tyylittelyt saattavat kuitenkin vielä muuttua, kun kokeilemme asioita ja mietimme mikä sopii mielestämme parhaiten Valkohatun imagoon.

Mainostoimistoa tai verkkosivujen tekijää etsiessä usein ensimmäinen tsekattava asia on mahdollisen tekijän omien sivujen katsominen. Vaikeahan se on kuvitella tekijän olevan pätevä, jos omat nettisivut ovat retuperällä. Tämän vuoksi halusimme jo pitkään päivittää aiemmat sivumme ja tuoda paremmin esille osaamistamme. Monista projekteistamme emme voi laittaa näytteitä sivuillemme, koska otamme ensimmäisenä huomioon asiakkaidemme toiveet. Yritämme kuitenkin esitellä monipuolisesti esimerkkejä, jotta voit tehdä hyvän arvion taidoistamme pelkästään kotisivujamme selailemalla.

Toivottavasti sivumme tekevät vaikutuksen ja saamme rakentaa yrityksellenne jotain hienoa.

Saattaisit kiinnostua myös näistä